Verwarm 2 el. olie en bak hierin de sjalot 3-4 minuten op zacht vuur. Voeg de rijst toe en blijf roeren tot elke korrel met olie bedekt is. Schenk er een beetje hete bouillon bij en blijf roeren tot de rijst het vocht heeft opgenomen. Schenk daarna weer een scheutje hete bouillon in de pan, blijf roeren tot al het vocht is verdampt en voeg dan pas weer nieuwe bouillon toe. Herhaal deze handelingen tot de bouillon is opgebruikt en de risotto gaar is (de korrel heeft dan nog een beetje beet). Dit duurt ongeveer 20-25 minuten. Neem de pan van het vuur vorodat de risotto te droog wordt (het moet een smeuig mengsel blijven). Breng op smaak met zout en peper en roer er nog 1 el. olie, de garnalen en dragon door. Verwarm de risotto nog ca. 1 minuut. Laat de risotto afgedekt nog ca. 5 minuten staan en serveer direct.
Risotto Met Garnalen En Dragon is een recept van Smulweb.nl