Tapenade Met Groene Olijven En Gedroogde Tomaten

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pepertjes, knoflook, groene olijven, cognac, citroensap, gedroogde tomaten en oregano in de keukenmachine pureren. Langzaam zoveel olijfolie erbij schenken tot dikke pasta ontstaat. Je kunt er naar smaak kappertjes, ansjovis of feta aan toe voegen. Bewaren in de koelkast!

Tapenade Met Groene Olijven En Gedroogde Tomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept