Risotto Met Peultjes En Oesterzwammen

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de helft van de boter in een pan en fruit het sjalotje glazig. Voeg de oesterzwammen en de rijst toe en laat dit enkele minuten meebakken. Voeg de wijn toe en laat dit op een hoog vuur verdampen. Schenk beetje bij beetje de hete bouillon bij de rijst, roer af en toe en volg de gebruiksaanwijzing. Voeg de laatste 5 minuten de peultjes toe. Neem de pan van het vuur, roer de kaas en de rest van de roomboter erdoor. Serveer de risotto direct.

Risotto Met Peultjes En Oesterzwammen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept