Risotto Met Bospaddestoelen

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de paddestoelen kort onder de kraan. Pel het knoflookteentje en de ui en bak zeer fijn. Verhit 2 eetl olijfolie in een kookpan. Bak daarin de knoflook en de ui gedurende 3min. Voeg er de paddestoelen aan toe en bak al roerend gedurende 5 min. Doe er vervolgens de rijst bij en kruid met peper en zout. Breng de bouillon aan de kook en doe er de witte wijn bij. Giet een beetje bouillon bij de rijst en roer. Wacht tot de rijst het vocht heeft opgenomen. Giet er dan weer wat bij. Doe dat tot alle vocht door de rijst is opgenomen. Neem de pan (of pot) van het vuur en roer er de kaas en de basilicum doorheen. Schep op een schaal en serveer.

Risotto Met Bospaddestoelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept