Risotto Al Prato.

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe in een andere pan met olie, de gesneden knoflook, selderij, wortel en tweede ui en fruit het geheel langzaam. Snij ondertussen de champignons in stukjes. Ontdoe de tomaten van de schil en zaadjes, en snij ze ook in stukjes. Gooi de stukjes tomaten en champignons bij het gefruitte geheel, doe er zout bij en laten koken voor ongeveer 20 minuten. Doe vervolgens de rijst erbij en laat het geheel al roerend koken, tot de rijst gaar is (goed voor de spieren!). Voeg wanneer nodig wat van de bouillon toe. Net voordat de rijst gaar is de peterselie en basilicum erbij alsmede peper naar smaak.

Risotto Al Prato. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

cantucci
40 min Nagerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept