Risottokroketten

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui snipperen,spaans pepertje en knoflookteen ook,eieren loskloppen,bouillon koken. : Fruit de ui en knoflook.Voeg de risotto toe en bak deze glazig.Voeg 1/3 v/d bouillon toe en breng de risotto al roerend aan de kook.Herhaal dit en kook de risotto in 25-30 minuten gaar.Haal van het vuur. Schep tomatenpuree,kaas,bieslook en spaans pepertje door de risotto.Kruid met zout,peper en oregano.Laat de risotto goed afkoelen. Vorm met natgemaakte handen kroketten van de risotto (ook balletjes als je wilt).wentel de kroketten door het ei en dan door de paneermeel.Bak de kroketten in frituurolie of zonnebloemolie tot ze drijven.Als het moet kan het nog een minuut langer.

Risottokroketten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker