Kruidenrisotto

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan 3/4 liter water met bouillontablet aan de kook brengen. Goed doorroeren. Intussen sjalotje pellen en heel fijn snipperen. In kopje basilicum fijnknippen. In braadpan olie verhitten. Sjalot ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Rijst toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Bouillon erbij schenken en afgedekt ca. 15 minuten zachtjes laten koken, af en toe roeren. Basilicum, kaas en boter erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Risotto in vormpjes scheppen en licht aandrukken. Vormpje elk op bord zetten, samen keren en rijst uit vormpjes laten komen.

Kruidenrisotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidenrisotto met aardbeien en Parmaham
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duivenborstfilet met kruidenrisotto en zoete sherryjus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenrisotto
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kruidenrisotto Met Ham
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidenrisotto met aardbeien en Parmaham
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duivenborstfilet met kruidenrisotto en zoete sherryjus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenrisotto
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kruidenrisotto Met Ham
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept