Eblysotto Op Z'n Oosters

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

? Versnij enkele sjalotten grof en stoof ze glazig zonder ze te kleuren. ? Voeg een tas tarwe-Ebly toe, en laat ze samen even bakken. ? Blus met een flinke scheut witte wijn. ? Voeg thijm en laurier toe. ? Voeg er nadien gepelde rode peper in blokjes, zwarte krenten, pijnboompitten, saffraan en piment bij. ? Breng op smaak met een flinke snuif zout. ? Breng dit tot de kook. ? Laat het onder deksel garen tot alle vocht is opgeslorpt. ? Breng op smaak en werk af met olijfolie

Eblysotto Op Z'n Oosters is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in exotische saus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met oosters gekruide kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kastanjechampignons met sojasaus en bosui
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Eblysotto Op Z'n Oosters
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept