Merquez Met Saffraanrijst En Pikante Ratatouille

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de roomboter en laat de uien glazig worden zonder te kleuren. Voeg er ook gelijk de Merguez worstjes erbij. Doe er de paprikas en de rode Spaanse pepertjes bij. Voeg de knoflook toe en laat het 2 minuten sudderen met het deksel op de pan. Doe er de courgette, de aubergine en de tomatenpuree bij en laat het nogmaals 2 minuten sudderen met het deksel op de pan. Voeg dan de tomaten toe. Laat het mengsel gedurende 3 minuten bakken en breng het op smaak met zout en cayennepeper indien nodig. Doe er dan de basilicum bij. Kook de rijst (volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking) in water met de saffraandraadjes en een snuifje zout. Als de rijst gaar is, drukt u de rijst in de potjes. Warm de ratatouille eventueel even terug op.

Merquez Met Saffraanrijst En Pikante Ratatouille is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met ratatouille
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme rijstsalade met spekreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode uiencompote met mozzarella-tomaten uit de oven
30 min-
Bekijk recept
stoemp met merquez
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcrumble met merquez
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Merquez In A Blanket
10-20 min -
Bekijk recept