Indonesische Salade Gado Gado.

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren in circa 7 minuten hard. Pel de eieren en snijd ze in partjes. Kook de groenten afzonderlijk beetgaar in ruim kokend water met zout (sperziebonen 4-6 minuten, Chinese kool, broccoli en worteltjes 2 minuten, tauge circa 30 seconden). Spoel de groenten na het koken direct af met koud water en laat ze heel goed uitlekken. Meng de gekookte groenten, komkommer en Romaanse sla luchtig door elkaar en verdeel het over 4 borden. Frituur de uitingen krokant en goudbruin in hete olie. Garneer de salade met partjes ei en de uitingen. Serveer er eventueel pindasaus in een kommetje bij.

Indonesische Salade Gado Gado. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado-gado
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado-gado met tofu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische ketjapmarinade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept