Indonesische Rijstrollen.

5
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kleefrijst koken ongeveer 20 minuten,runder- gehakt rul bakken,uitjes toevoegen en de cocosmelk,en een scheut ketjap.En als laatste een beetje zout en peper toevoegen. Dan de velletjes folie 20x20 cm. op tafel leggen en daarop een laagje kleefrijst plat drukken.Dan wat gehaktmengsel in het midden erop leggen.Dan dit alles strak oprollen. Deze rijstrollen kunt U ook in de diepfriezer doen, zodat U er een andere keer weer van kunt genieten.Eet ze.

Indonesische Rijstrollen. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische ketjapmarinade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept