Lemper

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vulling moet een soort pasta worden, dit kan door alles in de keukenmachine te malen. De lemper kan gerold worden in plastic boterhamzakjes. Leg het plastic op een vochtig aanrecht (blijft plakken) en rol de vulling in een de plataangedrukte vorm (neem hoeveelheid ter grootte van een gehaktbal en druk deze plat uit). I.p.v. op het aanrecht kan je ook een sushi matje gebruiken !!! Een pan water bij de hand houden om de vingers steeds vochtig te maken tegen het plakken of plastic handschoenen dragen. Vervolgens draai je de open uiteind als een wikkel van een zuurtje aan zodat een stevige rol ontstaat. Deze lemper is de korrelige soort, wil je een meer plakkerige los dan wat meer santen in melk op.

Lemper is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lemper (kwee Lemper)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lemper
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lemper
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
LEMPER
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Lemper (kwee Lemper)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lemper
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lemper
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
LEMPER
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept