Zoek
Krokante Rijstekoekjes/crackers
30-60 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
160 gr. gekookte risotto of zwarte kleefrijst (ketan rijst)
550 ml. vocht (bestaande uit 50% water en 50% bouillon of kookvocht)
peper en zout naar eigen inzicht.40 gr. gaar garnituur. Bereidingswijze Meng bovenstaande ingredië
nten
en kook 15 min. op 90°
celcius (dit komt vrij precies). giet uit en laat koelen. Strijk het dun uit op een siliconen mat en bak af op cica 118°
celcius. Serveertips Ik maakte dunne crackers van risotto en geweekte gedroogde paddenstoelen en een cracker van ketan rijst. Bron Hoe Ma
Bereiding
Meng bovenstaande ingrediënten en kook 15 min. op 90° celcius (dit komt vrij precies). giet uit en laat koelen. Strijk het dun uit op een siliconen mat en bak af op cica 118° celcius.
Krokante Rijstekoekjes/crackers is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Toastjes met Belgische kaas
10 min
Snack
Bekijk recept
Gemarineerde zalm met whisky en komkommer met anijs
20 min
Bekijk recept
Crackers met lijnzaad en pompoenpitten
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Toastje paling met appelsalade
15 min
Snack
Bekijk recept
Filokaneelkoekjes met kwark
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min
Nagerecht
Bekijk recept