Varkensvlees In Zoetzure Saus Met Rijsttimbaaltjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de ingredienten voor de marinade door elkaar. Leg hier het varkensvlees 10 minuten in en schep het af en toe om. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Verhit 2 eetlepels olie in een braadpan en bak hierin het vlees krokant en bruin. Bereid de babi pangangsaus volgens de gebruiksaanwijzing. Verdeel de atjar tjampoer over de borden. Neem een kopje of timbaaltje en spoel dit om met koud water. Schep de hete rijst in het kopje en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Stort de rijst naast de atjar tjampoer, zodat er een timbaaltje ontstaat en herhaal dit op ieder bord. Verdeel het vlees over de atjar tjampoer en schenk een gedeelte van de saus erover. Serveer de rest van de saus en rijst er apart bij.

Varkensvlees In Zoetzure Saus Met Rijsttimbaaltjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rijsttimbaaltjes met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wilde En Witte Rijsttimbaaltjes
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kleurige Rijsttimbaaltjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Rijsttimbaaltjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept