Rijsttimbaaltjes Met Saffraan En Rozijnen

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de saffraan in 1 eetlepel kokend water. Kook de rijst met de saffraan, zout en de kurkuma gaar vlogens de gebruiksaanwijzing. Wel intussen de rozijnen in heet water. Snijd de stone-leeks in smalle ringen. Giet de rozijnen en de rijst af. Roer de rozijnen en de stone-leeks door de rijst en voeg zout en peper toe. Verdeel de rijst over twee ingevette kommen of kopjes, druk goed aan en laat ze 5 minuten afgedekt staan. Stort de timbaaltjes op twee borden.

Rijsttimbaaltjes Met Saffraan En Rozijnen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Rijsttimbaaltjes met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wilde En Witte Rijsttimbaaltjes
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kleurige Rijsttimbaaltjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Rijsttimbaaltjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept