Gevulde Paprika's

6
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kapjes van de paprika′s en leg ze apart Verwijder de zaadlijsten en snijd de onderkant bij zodat ze staan Kook de paprika′s 5 minuten in gezouten water en laat ze uitlekken Was ze onder koud water en zet ze apart Verhit de olie in een grote pan en bak de ui en lente-ui 5 minuten goudbruin Voeg het vlees toe en bak het bruin Pers de knoflook erboven uit Zet de spliterwten in een kleine onder water breng ze aan de kook en laat ze 15 minuten pruttelen tot ze zacht zijn Leet de erwten uitlekken Roer de spliterwten, rijst, peterselie, munt bieslook, kaneel, tomatenpuree en de helft van het citroensap door het gehakt Voeg zout en peper naar smaak toe Schep de vulling in de paprika en zet de kapjes terug op de paprika′s Doe de blokjes tomaat in een pan waarin de paprika′s goed passen Voeg het overige citroensap en boter toe Zet de paprika′s in de pan met de kapjes naar boven Breng ze aan de kook dek de pan goed af en kook de paprika′s in 45 minuten zacht op laag vuur Serveer de paprika′s met de tomatensaus de yoghurt en het naanbrood

Gevulde Paprika's is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept