Kook een pan met water en doe hier de stukjes glasnoedels in en kook ze 2 tot 3 minuten. Giet af onder stromend koud water en laat uitlekken. Maak de vulling door de glasnoedels, gehakt, garnalen, champignons, ui, knoflook, lente-ui, wortel, ei te mengen. Breng op smaak met zout, suiker, zwarte peper en scheutje olio piccante. Week de rijstvellen in handwarm water, leg ze op een bord met daarop een vochtig doekje. Leg 1-2 eetlepels vulling op een rijstvel, rol deze 1 keer om de vulling, vouw daarna de beide zijkanten naar binnen en rol de loempia verder op. Verhit de zonnebloemolie en bak de loempia`s, enkele per keer, goudbruin. Draai de loempia`s een paar keer om tijdens het bakken. Leg de loempia`s op keukenpapier om uit te lekken en serveer direct.
Nem, Chà Giò, Springrolls, Vietnamese Loemp is een recept van Smulweb.nl