Meghli

8
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Mix 1 van de kopjes water met de rijst tot een papje. roer de suiker, anijs-, venkel- en karwijzaad en kaneel er doorheen. Breng de overgebleven kopjes water aan de kook. Roer hier geleidelijk de rijst mix doorheen. roer krachtig. Blijf roeren totdat de mix weer gaat koken. Zet het vuur lager en laat het geheel even pruttelen. Blijf voor ongeveer 1 uur af en toe roeren.. Dit doe je totdat het aan de buitenkant van de lepel blijft hangen. Verdeel de rijstpudding in 8 dessert schaaltjes en zet ze in de koelkast.

Meghli is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meghli (Libanese pudding)
75 min
Bekijk recept
Ramadanrecept Meghli (gekruid Libanees Rijstdessert)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Meghli (Libanese pudding)
75 min
Bekijk recept
Ramadanrecept Meghli (gekruid Libanees Rijstdessert)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept