Dahl, Gele Linzen

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de linzen ruim onder water, breng aan de kook. Voeg madame jeanette toe en kook in ca 1 uur zacht en gaar. Rooster intussen de komijnzaadjes in een beetje olie goudbruin en voeg toe aan de linzen. Fruit de ui en knoflook lichtbruin en voeg toe aan de linzen. Eveneens de masala en de tomatenpuree, roer om. Breng op smaak met zout en voeg selderij toe en laat nog ca 20 min. pruttelen. Voeg eventueel wat water toe en naar smaak een scheutje ketjap. ( dikte is iets dunner dan de Hollandse erwtensoep )

Dahl, Gele Linzen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Dahl - Rode Linzen
30-60 min -
Bekijk recept
Dahl
20-30 min -
Bekijk recept
Dahl
20-30 min -
Bekijk recept
Dahl
30-60 min -
Bekijk recept