Marinade: Meng hoisinsaus, gele bonen saus, lichte sojasaus, suiker, rijstwijn of sherry en zout in een kom. Laat het vlees daar 4 uren in marineren; keer het vlees om de 30 min. om. Leg de repen vlees in een 190 C voorverwarmde oven, met daaronder een braadslee met water. (door het water verdampt het druipvocht niet; de stoom voorkomt uitdroging van het vlees). Laat 25-30 min. braden. haal het vlees uit de oven en haal door de marinade. Zet het met de andere kant boven op weer in de oven, maar verlaag de temperatuur naar 180 C en laat 30 min. braden. Prik in het dikste deel; als er geen roze vocht uitloopt, is het vlees gaar. haal het vlees uit de oven en smeer het volledig in met de honing. Snijd het vlees in plakken en dien meteen op. Opmerking: Het vlees kan ingevroren worden en kan in een 175 C voorverwarmde oven 12 min. verwarmt worden. De marinade kan als dipsaus gebruikt worden. " Marinade: Meng hoisinsaus, gele bonen saus, lichte sojasaus, suiker, rijstwijn of sherry en zout in een kom. Laat het vlees daar 4 uren in marineren; keer het vlees om de 30 min. om. Leg de repen vlees in een 190 C voorverwarmde oven, met daaronder een braadslee met water. (door het water verdampt het druipvocht niet; de stoom voorkomt uitdroging van het vlees). Laat 25-30 min. braden. haal het vlees uit de oven en haal door de marinade. Zet het met de andere kant boven op weer in de oven, maar verlaag de temperatuur naar 180 C en laat 30 min. braden. Prik in het dikste deel; als er geen roze vocht uitloopt, is het vlees gaar. haal het vlees uit de oven en smeer het volledig in met de honing. Snijd het vlees in plakken en dien meteen op. Opmerking: Het vlees kan ingevroren worden en kan in een 175 C voorverwarmde oven 12 min. verwarmt worden. De marinade kan als dipsaus gebruikt worden.
Geroosterd Varkensvlees is een recept van Smulweb.nl