Gele Pilav Met Pijnboompitten

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de helft van de margarine. Bak de ui, knoflook en de helft van het citroengras met de sereh en djinten ca. 3 minuten. Roer de pijnboompitten erdoor. Giet het weekwater in het onderste deel van de stoompan. Voeg de rest van het citroengras toe. Breng het aan de kook. Schep het uimengsel door de rijst. Doe de rijst in het bovenste deel van de stoompan. Hang de rijst boven het kokende water. Zorg ervoor dat er zoveel water in de pan zit dat de rijst het water net niet raakt. Leg het deksel op de pan. Stoom de rijst in ca. 25 minuten gaar. Schep de rest van de margarine en de peterselie erdoor. Breng de pilav op smaak met zout. Verstuur naar een vriend (in) of print Gele pilav met pijnboompitten

Gele Pilav Met Pijnboompitten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept