Wildpate

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep het beslag nu in een ovenschaal en druk het beslag goed aan. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Zet de schaal nu voor 2,5 uur in een voorverwarmde oven van 100 tot 120 graden. Werk de pate af met gelei en bessen.

Wildpate is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wildpate Met Uienmarmelade
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Wildpate Met Uienmarmelade
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Wildpate Met Uienmarmelade
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Lepelhapje van wildpaté met uienconfituur
5 min
Bekijk recept

Wildpate Met Uienmarmelade
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Wildpate Met Uienmarmelade
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Wildpate Met Uienmarmelade
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Lepelhapje van wildpaté met uienconfituur
5 min
Bekijk recept