Iran: Kufteh Mo'alla

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de vleesballen voorzichtig in een casserol die net groot genoeg is. Giet er zoveel bouillon bij tot de vleesballen onder staan. Doe de rijst erbij en breng het aan de kook. Draai het vuur laag, doe het deksel erop en laat het 1 uur sudderen. Doe het citroensap, de koenjit en suiker erbij en laat nog 10 minuten sudderen. Verhit de olie in een kleine koekenpan en sauteer de munt en de basilicum in 2 minuten.

Iran: Kufteh Mo'alla is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kebab-bietspiesjes uit Iran
Bekijk recept
Iran: Gevulde Wijnbladeren
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Iran:Kip Met Granaatappelsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Iran:Kip Met Granaatappelsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept