Kook de rijst in water met 1 theelepel zout en de kerrie volgens de gebruiksaanwijzing gaar en laat 15 minuten afkoelen. Halveer de ananas in lengte (laat de bladeren eraan!), snijd de kern uit het vruchtvlees, steek het vruchtvlees uit de schil en snijd het in kleine stukjes (bewaar de schil). Verwarm de oven voor op 180 C. Verhit de olie in een wok en bak hierin de sjalotjes, knoflook en paprika 3 minuten zachtjes. Schep de rijst er in delen door en roerbak 5 minuten. Schep er de ananas, rozijnen en noten door. Warm de kokosmelk mee. Breng de rijst op smaak met zout en peper. Schep de rijst in de lege ananas, omwikkel de ananasbladeren met aluminiumfolie en zet hem op een bakplaat. Laat de ananas in het midden van de oven in 15 minuten goed warm orden. Vermeng de paprikaringen mengen en schik ze met de frisee op een schaal. Zet de gevulde ananashelften erop.