Zalmmoot Met Een Kappertjes-dragon Roomsaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de zalmmoten met zout en peper. Verhit de boter in een koekepan en bak de moten in 1/2 minuten per kant lichtbruin en gaar. Neem de moten uit de pan en houd ze afgedekt met aluminium folie, warm. Roer de creme fraiche door het bakvet en breng die al roerende aan de kook. Roer de dragon en kappertjes erdoor en breng de saus op smaak met zout en peper. Leg de moten zalm op de borden en schep de saus erop en eromheen. Darneer met dragon. Lekker met pasts of met gebakken krieltjes.

Zalmmoot Met Een Kappertjes-dragon Roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmpakketjes met mie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoot met dille
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoot, saus met bladpeterselie en taboulé
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoot met tamarinde-ketjapsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept