Zalmmoot Met Spinazie A La Creme

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de zalmmoten aan beide kanten in met de citroensap, zout en peper. Voeg de takjes dragon en takjes peterselie bij de groentebouillon en laat de bouillon enkele minuten koken. Voeg nu de zalm toe en laat deze in ongeveer 20 minuten gaar koken. In de tussentijd kunt u de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking klaarmaken. Kook de eieren en snijdt ze na het koken in stukjes om ze bij de spinazie te voegen. Voeg eveneens de room toe aan de spinazie. Leg de gare zalmmoten op borden en schep de spinazie er overheen.

Zalmmoot Met Spinazie A La Creme is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept

Zalmpakketjes met mie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoot met dille
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoot, saus met bladpeterselie en taboulé
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoot met tamarinde-ketjapsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept