Tagliatelle In Roomsaus Met Vis En Spinazie

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De saus heeft de meeste bereidinstijd nodig, en die maak je als volgt: Een klontje boter in de pan laten smelten, dan de 2 dl visbouillon ( 1,5 blokje in gekookt water laten oplossen), aan de kook brengen. Dan Kookroom of creme fraiche toevoegen. Kookroom is minder vet. Aan de kook brengen. Eventueel nog wat kruiden creme toevoegen voor extra smaak. Dan de spinazie erbij, de mosselen mee laten koken, snufje zout en even laten pruttelen. Mocht je nu teveel bouillon gemaakt hebben waardoor de saus niet goed bindt, kun je dit met wat maizena of custard alsnog binden. Als laatste de voorgebakken zalmmoot in stukjes snijden en toevoegen, nog even doorroeren en je kunt opdienen. Tagliatelle afgieten en op een groot bord leggen. Saus er overheen scheppen, dille en basillicum erover strooien. Ik gebruik standaard gedroogd, maar vers is natuurlijk lekkerder en als laatste wat parmezaan eroverheen raspen.

Tagliatelle In Roomsaus Met Vis En Spinazie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept