Zalm Met Paprikacoulis

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de paprika′s in zijn geheel in de oven zodat je ze makkelijk kan pellen. Verwijder de zaadlijsten, bewaar het vocht dat zich in de paprika gevormd heeft. Pureer de gepelde paprika′s tot een dikke coulis. Kruiden kan eventueel met een beetje zout en peper. Schik de zalmmoten op een bakplaat. Kruid met een weinig peper. Schik een schijfje limoen op elke moot (indien grote moten, twee schijfjes gebruiken). Laat gaar worden in een warme oven (niet laten door-garen, anders wordt de zalm taai)

Zalm Met Paprikacoulis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw in spekjasje, paprikacoulis met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met tomaten-paprikacoulis
0 min
Bekijk recept
Met paprikacoulis geglaceerde zeeduivelfilet met a
0 min
Bekijk recept
Zalm met gegrilde paprikacoulis en zure bieslookro
0 min
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept