Werkmethode ? Zuurkool licht spoelen met water ? Room met boter en wijn verhitten ? Voeg de zuurkool, jeneverbessen , laurier en rozemarijn toe ? ( peper uit de molen) ? Stoof dit ?15 tot 20 minuten verwijder laurier en jeneverbessen ? Sauteer de zalm in de boter blus af citroensap ? Opmaak dresseer op de onderste helft (vh bord) de zuurkool met een vork gebruik een ring ? 8 a 10 cm en schep hier het stoofvocht over zodat dit onder uit de ring loopt ? Plaats de gesauteerde zalmfilet boven op het bedje van zuurkool garneer met kruidenboter en schijfje citroen met pluksel van rozemarijn, laurierblad Gegratineerde tomaatjes Werkmethode ? Halveer de tomaten ( verwijder gedeelte van het vruchtvlees) ? Maak een mengsel van de kaassoorten , ui en smaakstoffen ? Vul de tomaten met het mengsel ? Plaats ze onder de salamander ? Opmaak plaats de tomaat in rechte lijn boven het bedje van zuurkool Roerbak witlof met esdoornstroop Werkmethode ? Witlof in de lengte halveren (als lof groot is deze in vieren snijden) ? Wortel gedeelte voorzichtig wegsnijden (niet helemaal) ? Appel in reepjes snijden (besprenkelen met wat citroensap) ? Olie verhitten en de witlof roerbakken ? Op het laatste moment de esdoornstroop toevoegen (in laten dampen) ? Vlak voor het uitscheppen de appel toevoegen ? Opmaak dresseer de witlof rechts van de tomaat Leg tussen de witlof en zuurkool een pluksel van verse kervel Parijse aardappeltjes Aardappeltjes sauteren in de boter Na het bakken zouten Opmaak in legumiere
Saumon Saute Au Choucroute A La Creme is een recept van Smulweb.nl