Zalm In Bladerdeeg

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak van de bladerdeeg plakken twee grote rondjes (zo groot dat er 4 filets ruim op kunnen liggen) De tweede lap iets groter maken dan de eerste; deze komt erover heen. Handig deze lap gelijk op de bakplaat te leggen voor je er de zalm op legt. (Je kunt ook voor ieder zalmpje een apart een pakje maken) Leg de zalmfilets op de bladerdeeg lap en maak de randen van het deeg een beetje vochtig. Dek alles nu af met de tweede lap bladerdeeg en druk goed vast. Maak bovenin het deeg een klein gaatje. Verdeel het los geklopte ei over de bovenlaag van het deeg. Plaats dit in een voorverwarmde oven van 190C voor 30-40 minuten,bladerdeeg moet goudbruin zijn.

Zalm In Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept