Indiase Viscurry

3
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui en de uitgeperste teentjes knoflook circa 3 minuten. Voeg de fijngehakte peterselie, de kurkuma, de kerrie en de kokos toe en fruit alles onder voortdurend omscheppen nog circa 3 minuten. Voeg de plakken tomaat toe en smoor deze circa 8 minuten in het kruidenmengsel. Roer de yoghurt door het mengsel en breng alles aan de kook. Voeg de blokjes vis en wat zout toe. Draai de hittebron laag, en leg een deksel op de pan en laat de curry circa tien minuten zachtjes koken tot de vis gaar is.

Indiase Viscurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept