Thaise Viscurry

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de visfilet in stukjes. Halveer de limoen pers de ene helft uit boven de vis en snij de ander helft in plakjes. Snij de lente-uitjes en champignons in stukjes. Verwarm de currypasta in een wok, voeg de kokosmelk toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg de limoen en champ. toe en roer de vis en sojasaus erdoor. Laat het zahtjes 6 min. pruttelen tot de vis gaar is. Bestrooi het gerecht met verse koriander en basilicum. Lekker met groene rijst en komkommersalade.

Thaise Viscurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept