Viscurry

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een pan met een dikke bo dem. Fruit de ui, peper en gember en pers de knoflook erboven uit. Voeg de kurkuma, gema len koriander, komijn en tomatenpuree toe en fruit dit even mee. Voeg de vis, tomaat, garam masala en een kwart liter water toe en stoof de vis in circa 8 minuten gaar. Roer de garnalen erdoor. Breng het geheel op smaak met zout. Strooi er gehakte verse koriander over.

Viscurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept