Viscurry Madras

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in de pan en voeg de mosterdzaadjes toe. Wanneer ze een knappend geluid beginnen te maken, voeg je de uien toe en sauteer tot ze goud zijn. Voeg koriander, kurkuma en chilipoeder/paprika toe en roerbak voor nog 1 minuut. Voeg het kokosnootmengsel toe en sauteer voor 3-4 minuten al roerend. Giet er dan het tamarindewater bij, samen met een flinke snuif zout en nog 2 kopjes water. Breng aan de kook en laat zo′n 3 minuten koken (het mag niet al te waterig zijn). Leg nu de vis voorzichtig in een enkele laag in de pan en draai het vuur op een laag pitje. Bestrooi met het fenegriek/komijn mengsel. Laat pruttelen tot de vis gaar is.

Viscurry Madras is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip madras
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase krieltjes met bloemkool en kalkoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase groentecurry met SoFine
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenpoten met witlofsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept