Indiase Viscurry Met Pompoen En Kokos-kerriesaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een scheut olie in een stoofpan op laag vuur. Gebruik evt een vlamverdeler. Voeg sjalotten, de niet gepelde tenen knoflook en de gehakte gember toe. Bestrooi royaal met peper en een beetje zout en laat 5-10 minuten langzaam stoven met deksel op de pan. Voeg dan alle ingrediënten toe behalve de vis en laat ca 20 minuten stoven. Schep af en toe voorzichtig om. Leg dan de gemarineerde vismoten met de marinade in de pan en stoof nog eens 15 minuten of tot de vis gaar is.

Indiase Viscurry Met Pompoen En Kokos-kerriesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept