Indische Groente- En Viscurry Met Amandelrijst

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Rooster de amandelen in een hete droge koekenpan licht bruin en laat ze op een bord afkoelen. Snijd de vis in stukken van ca. 4 cm. Pel de uitjes en snijd ze in 8 partjes. Haal de peultjes af. Snijd de tomaten in stukjes. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de ui 3 minuten. Voeg de vis toe en wok nog 2 minuten. Voeg de peultjes en tomaten toe en wok ze 1 minuut mee. Voeg 2 dl water en de boemboe toe, breng aan de kook. Ca. 4 minuten zachtjes laten pruttelen. Meng de rijst met de helft van de amandelen en sambal naar smaak. Schep de rijst en de groente- en viscurry op 4 borden. Strooi de rest van de amandelen over de curry. Leg de kroepoek erbij.

Indische Groente- En Viscurry Met Amandelrijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde kip met amandelrijst
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampispiesjes met amandelkorstje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept