Romige Viscurry.

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter verhitten en de currypasta erdoor roeren. De knoflook pellen en boven de curry-boter uitpersen. De visreepjes hierin in 2 min. roerbakken. Schep de vis met een schuimspaan uit de pan op een bord en houd het warm. Andijvie en ui 2 min. roerbakken tot het vocht verdampt is. Roer er de creme fraiche door en breng het op smaak met peper en zout. De vis weer toevoegen en goed doorwarmen.

Romige Viscurry. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept