Viscurry Met Aubergine

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder de graatjes uit de vis met een pincet en snijd de vis in blokjes van 2-3 cm; Was de aubergine en snijd het vruchtvlees in blokjes; Was de paprika en snijd het vruchtvlees in ruitjes; Schil de gember en snijd in dunne plakjes; Pel de sjalot/ui en snijd in reepjes; Was de limoenblaadjes en trek in stukjes; Verhit de olie en voeg de gember en ui toe en bak kort; Voeg de currypasta toe en bak 1 min. mee; Voeg de kokosmelk, limoenblad, suiker, en vissaus toe en laat 5 minuten koken; Voeg de groenten toe en laat 4-5 minuten stoven; Voeg de vis toe en laat alles 2 minuten stoven; Voeg de blaadjes basilicum toe en serveer met rijst

Viscurry Met Aubergine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept