Amritsar Viscurry

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg de knoflookpuree toe met het geelwortelpoeder, het chilipoeder, de garam masala en de gemalen koriander en bak alles 1 minuut. Roer de kleingesneden tomaat en chilipepers erdoor en verwarm alles 5-10 minuten. Voeg de tamarindepasta toe en verwarm die 5 minute mee. Voeg ten slotte zout naar smaak toe met de suiker en de helft van de verse koriander. Verhit voor het frituren olie in een frituurpan tot 190?C. Doop ieder blokje vis in het dikke beslag zodat de vis aan alle kanten gelijkmatig bedekt is, leg het stukje vis in de olie en bak het in circa 5 minuten goudbruin.

Amritsar Viscurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept