Lente Wokschotel Met Viscurry

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de visfilet in blokjes van ca. 4 cm. - Haal de sugarsnaps (of peultjes) af en was ze. - Was en snijd de lente-uitjes in schuine ringen. - Boen de limoen onder de koude kraan schoon. Rasp de schil (ca. 1 eetlepel limoenrasp) en pers de limoen uit. - Breng in een ruime pan een flinke laag water met wat zout aan de kook. - Zet ondertussen een grote wok op het hoogste vuur en laat de wok zo heet worden dat hij begint te walmen. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de sugarsnaps 3 minuten. Voeg de visblokjes, de kruidenpasta en de limoenrasp toe en roerbak deze voorzichtig 3 minuten (zodat de vis mooi heel blijft). Voeg dan de kokosmelk, de lente-uitjes en het limoensap toe en laat ca. 2 minuten zachtjes pruttelen. - Voeg de mihoen toe aan het kokende water en laat de mihoen ca. 15 seconden koken. Direct afgieten in een vergiet. - Schep de viscurry in diepe borden of kommen en geef de warme mihoen er apart bij.

Lente Wokschotel Met Viscurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Rillettes van gerookte forel met rode biet, lente-ui en groene appel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde avocado
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept