Romige Viscurry Uit Sri Lanka

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de stukken kabeljauw in met zout, peper en kerrie. Verhit de olie in een wok en bak de kabeljauw op hoog vuur in 3 min. mooi bruin. Leg de filets op een bord. Voeg vervolgens de ui, knoflook, gember, stukjes kaneel en pandanblaadjes aan de olie toe en fruit het geehl heel zachtjes aan tot het gaat geuren. Voeg de citroensap en de kokosmelk toe en laat dit een paar min. zachtjes sudderen tot een romige saus ontstaat. Leg de kabeljauw weer in de wok en schep er wat saus over. Laat de vis in 8-10 min. heel zachtjes gaar sudderen.

Romige Viscurry Uit Sri Lanka is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hoppers Uit Sri Lanka
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Hoppers Uit Sri Lanka
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Sri Lanka: Gele Rijst
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Breuder
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept