Kerriezuurkoolstamppot Met Viscurry

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappels en kook ze in 3 dl water gaar. Roer een papje van 1 dl yoghurt, 2 el citroensap en 2 el tandoori-kruiden. Snijd de vis in blokken en schep de kruidenyoghurt erdoor. Snipper de ui en breek 2 kaneelstokjes in stukjes. Fruit die samen in 2 el olie tot de ui zacht is. Schep de zuurkool erop, voeg 1 dl water toe en stoof de zuurkool zachtjes 15 min. Schep de visblokjes om met wat bloem. Verhit de frituurolie tot 175?C, bak hierin de visblokjes in delen, 4-5 min., laat ze uitlekken op keukenpapier en houd ze warm. Giet de aardappels af en stamp ze tot een grove puree. Schep 2 dl yoghurt door de puree. Zoek de kaneelstokjes uit de zuurkool.

Kerriezuurkoolstamppot Met Viscurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerriezuurkoolstamppot
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept