Vislasagne Met Roomspinazie

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor het groentengarnituur alle groenten RWS. De paprika en de courgette in brunoise, de ui snipperen en de champignons in plakjes snijden. Stoof de groenten kort in volgorde van hardheid, best allemaal in afzonderlijke pan. Maak ondertussen de saus door een roux te maken van bloem en boter, bevochtig met de koude melk, de wijn en de visfumet en roer dit alles tot een stevige saus. De saus mag tamelijk dik zijn omdat de vis nog vocht afgeeft. Mix de gepelde tomaten en voeg deze toe aan de saus. Controleer de kruiding en werk af met de room. Aan de afgewerkte saus voeg je het groentengarnituur toe. Voor de opbouw van de lasagne ga je als volgt te werk: beboter een overschotel en begin onderaan met de roomspinazie (alles), een lepel saus en lasagnevellen, een lepel saus en plakjes vis en reepjes gerookte zalm, lasagnevellen, een lepel saus en plakjes vis en reepjes gerookte zalm, lasagnevellen, een lepel saus en de gemalen kaas (vb. gruyere). Gaar en gratineer in een voorverwarmde oven gedurende ongeveer 40 min. op 180?.

Vislasagne Met Roomspinazie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lasagne met verse zalm en roomspinazie
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwfilets met roomspinazie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Roomspinazie
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met spek, kaas en spinazie
0 min
Bekijk recept

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met prei
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-vislasagne
30 min-
Bekijk recept
VISLASAGNE
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept