Voor het groentengarnituur alle groenten RWS. De paprika en de courgette in brunoise, de ui snipperen en de champignons in plakjes snijden. Stoof de groenten kort in volgorde van hardheid, best allemaal in afzonderlijke pan. Maak ondertussen de saus door een roux te maken van bloem en boter, bevochtig met de koude melk, de wijn en de visfumet en roer dit alles tot een stevige saus. De saus mag tamelijk dik zijn omdat de vis nog vocht afgeeft. Mix de gepelde tomaten en voeg deze toe aan de saus. Controleer de kruiding en werk af met de room. Aan de afgewerkte saus voeg je het groentengarnituur toe. Voor de opbouw van de lasagne ga je als volgt te werk: beboter een overschotel en begin onderaan met de roomspinazie (alles), een lepel saus en lasagnevellen, een lepel saus en plakjes vis en reepjes gerookte zalm, lasagnevellen, een lepel saus en plakjes vis en reepjes gerookte zalm, lasagnevellen, een lepel saus en de gemalen kaas (vb. gruyere). Gaar en gratineer in een voorverwarmde oven gedurende ongeveer 40 min. op 180?.
Vislasagne Met Roomspinazie is een recept van Smulweb.nl