Vislasagne

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui fijn snipperen en de knoflook uitpersen,dit licht aanzetten vervolgens de soepgroenten toevoegen.De paprika snijden en ook toevoegen.Dan de gepelde tomaten erbij deze een beetje fijn drukken met een houten spatel. Doe dan de witte wijn erbij en laat het vocht dan verdampen zodat er een dikke saus ontstaat. Voeg dan de vissoep toe en de vis giet dan ook de melk en het water erbij dit geheel goed blijven roeren met een houten spatel tot het kookt. Voeg naar smaak italiaanse kruiden toe en eventueel nog wat bouillonpoeder.Laat de saus wat indikken mag best een beetje dik zijn,men kan ook eventueel het geheel wat afbinden met aardappelmeel.Vet een ovenschaal in met boter schep dan een laagje saus onder in de schaal leg daarop de lasagne vellen en weer een laagje saus dit doet men tot er drie lagen zijn ontstaan. De bechamel nog een beetje op smaak brengen met wat nootmuskaat en italiaanse kruiden.Giet dan de bechamelsaus over het geheel, snij de olijven fijn en strooi deze over de lasagne vervolgens de geraspte kaas en wat van de basilicum. In de magnetron combinatie grill 10 minuten op 100% daarna nog even gratineren onder de grill. Men kan de lasagne ook in de oven bereiden dan de oven op 200 graden en ongeveer 45 minuten. sugggestie/men kan ook bovenop nog wat garnalen strooien vlak voordat men gaat eten.

Vislasagne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met prei
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-vislasagne
30 min-
Bekijk recept
VISLASAGNE
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met prei
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-vislasagne
30 min-
Bekijk recept
VISLASAGNE
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept