Laat de spinazie ontdooien en uitlekken. bereid de besciamellasaus met de melk volgens de gebruiksaanwijzing. snijd de vis in plakken en dep de vis droog met keukenpapier. wrijf de vis in met zout en peper. hak de basilicum en verdeel dit over de vis en druk het aan. verwarm de oven voor op 200 graden c.hetelucht 180 c. ontvel de tomaten en snijd ze in plakken. pel de uien en snipper ze. verhit de olijfolie en fruit de ui ca. 3 minuten. schep de spinazie door het uimengsel . breng op smaak met zout en peper. vet een ovenschaal in en bedek de bodem met lasagnevellen. verdeel in laagjes de besciamellasaus,vis ,spinaziemengsel,tomaat en de lasagnevellen. eindig met de besciamellasaus en laat de lasagne midden in de oven in ca. 30 minuten gaar worden.
Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)