Deeg: oven voorverwarmen op 170 graden Celsius. Bloem, poedersuiker en kokos mengen. Eiwitten bijna stijfkloppen, suiker geleidelijk toevoegen. In delen bloemmengsel erdoor mengen. Beslag in spuitzak scheppen. Op bakplaat met bakpapier vanuit het midden 4 cirkels spuiten van 10 cm doorsnee. In midden van oven in 15-20 minuten gaar bakken. Latne afkoelen en met bavaroisringen 4 cirkels uitsteken (in ringen laten). Mousse: gelatine volgens gebruiksaanwijzing oplossen in koud water. 3 1/2 dl slagroom lobbig kloppen. Chocolade in kom boven pan met heet water smelten. 1/2 dl slagroom verhitten. Van vuur af gelatine erin oplossen. Tot lauw laten afkoelen en mengen met chocolade. Slagroom erdoor scheppen. Opbouwen: bavaroisringen vullen met mousse. In ca. 5 uur laten opstijven in koelkast. Met scherp mes ring lossnijden en verwijderen. Zijkant garneren met chocolaatjes.
Dame Blanche-taartjes is een recept van Smulweb.nl