**Maak eventueel eerst de Kuku Sabi , die mag nl zowel warm als koud gegeten worden** Laat de rijst uitlekken en kook hem 5 minuten in licht gezouten water. Giet af en was in warm water. Verwarm de oven voor op 160°C en vet de ovenschaal in. Vis de stukken kip uit de yoghurtmarinade en leg in een kom. Schep de helft van de rijst door de yoghurtmarinade. Schep het rijst-yoghurtmengsel in de schaal, leg de stukken kip erop en eindig met de gewone rijst vermengt met de zuurbessen of cranberries. Vermeng de resterende boter met de bewaarde bouillon (eventueel zachtjes opnieuw verwarmen) en giet dit over de rijst. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en bak het gerecht 35-45 min. in de oven. Zet de schaal op een koude vochtige doek- om de rijst los te maken van de bodem- en ga dan met een mes langs de randen van de ovenschaal. Leg een passende schaal of bord op het gerecht en keer de ovenschaal om. Je hebt nu een rijsttaart.