Amandelsorbet Met Clairette De Die

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- 1 dl amandellikeur en 2 dl mineraalwater zonder koolzuur in lage diepvriesdoos door elkaar roeren.
- Zonder deksel 1 uur laten bevriezen.
- Met vork ijs doorroeren.
- In 3 uur laten bevriezen.
- In 4 glazen scheutje amaretto schenken.
- Sorbetijs erop scheppen.
- 1/2 fles mousserende witte wijn (Clairette de Die) erover verdelen

Amandelsorbet Met Clairette De Die is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Geroosterde wintergroenten
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met mosselen en lamsoren
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde peren met geitenkaas
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Amandelsorbet met Clairette de Die
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept