Zoek
Frambozensorbet
6
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gram diepvries frambozen zonder suiker
100 gram suiker
2 el citroensap
gekoelde champagne Voorbereiding Frambozen uitspreiden enin 30 minuten laten ontdooien. Door fijne zeef wrijven. Intussen in pan 1 d water met suiker al roerende verhitten tot suiker is opgelost. Laten afkoelen. Suikersiroop en citroensap door frambozenpuree mengen. Mengsel overdoen in lage diepvriesdoor (inhoud 1 liter). Zonder deksel 1 uur in diepvriezer zetten. Met vork half bevroren mengsel goed door elkaar prakken. In 3 uur laten bevriezen en elk uur bevroren mengsel weer rul prakken. Tot gebruik afgedekt in vriezer bewaren. Bereidingswijze Zonodig frambozensorbet in 15 minuten iets zacht laten worden. Rul prakken of in mengbeker pureren. Met ijsbolletjeslepel 1 a 2 bolletjes sorbet in 6 champagneglazen scheppen. Champagne erover schenken. Direct serveren. Serveer
Bereiding
Zonodig frambozensorbet in 15 minuten iets zacht laten worden. Rul prakken of in mengbeker pureren. Met ijsbolletjeslepel 1 a 2 bolletjes sorbet in 6 champagneglazen scheppen. Champagne erover schenken. Direct serveren.
Frambozensorbet is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Clownpannenkoek met fruit
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pink Champagne
10 min
Snack
Bekijk recept
Frambozensorbet met rozenlikeur
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Clownpannenkoek met fruit
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pink Champagne
10 min
Snack
Bekijk recept
Frambozensorbet met rozenlikeur
10 min
Nagerecht
Bekijk recept