Calvados-Sorbet

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water met de suiker en het opengesneden vanillestokje aan de kook om een lichte siroop te bekomen. Laat volledig afkoelen en haal het vanillestokje eruit. Voeg het sap van de citroen toe en giet in de ijsmaker. Giet er de 5 glaasjes Calvados bij als het ijs begint te dikken en roer zeer goed door elkaar. Laat de sorbet verder draaien tot volledige dikte.

Calvados-Sorbet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met camembert en appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met appelen en calvadossaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept